KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Dva muži napadli pracovníky exekutora, ti skončili v nemocnici

Dva muži ve věku 38 a 33 let napadli v pondělí kolem poledne před panelovým domem ve Velkých Losinách na Šumpersku dva pracovníky exekutora z Přerova. Oba museli být převezeni k ošetření do šumperské nemocnice.

 


 

„Vykonavatelé soudního exekutora zajišťovali na parkovišti automobil. Osazovali na něm tzv. botičku a vše dokumentovali na záznamové zařízení. Následně k nim přiběhli dva muži a začali na ně křičet a vulgárně je urážet,“ popsal Právu v úterý počátek napadení šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík.

Starší z útočníků podle něj utrhl a odhodil objektiv ze záznamového zařízení. Jeho mladší komplic fyzicky napadl jednoho z mužů a povalil ho na zem. „Napadeného několikrát kopl kolenem a nohou do hlavy, ten se bránil a vytáhl pepřový sprej, ale zasáhl jím i svého kolegu, který mu přispěchal na pomoc,“ uvedl mluvčí.

Útočníci poté utekli. Napadení si na místo přivolali policii a lékařskou pomoc. Oba byli ošetřeni v nemocnici v Šumperku a následně propuštěni. Mladší z útočníků je podezřelý ze spáchání trestných činů výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví. Bližší okolnosti případu jsou dosud předmětem šetření.


(Zdroj: Krimi Zprávy Šumperk)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín